logo veur elkaar steenwijkerland

Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij betekenen voor de inwoners van Steenwijkerland. Lees hier meer over Aletta en Karl

Aletta

Aletta Makken fractievoorzitter veur elkaar steenwijkerland

Achtergrond

Met mijn opleiding bij de Hotelschool Zwolle heb ik niet al te veel gedaan. Ik werk momenteel als FilantroTante (zelfstandig fondsenwerver), ben eigenaar van het landelijk platform Internationale-Vrouwendag en verricht IT werkzaamheden voor de landelijke politie vanaf januari 2023.
Ik ben een generalist: ik weet van veel een beetje. Ik bouw mijn eigen websites, houd mij bezig met emancipatie, ben ervaringsdeskundig op het gebied van huiselijk geweld.

Vanaf 2016 heb ik een tiental jongeren thuis opgevangen die om wat voor reden dan ook niet meer thuis konden blijven. En ook vandaag de dag houd ik mij ook bezig met initiatieven op het gebied van daklozen.

Ik ben in het rijke bezit van 4 volwassen kinderen; twee werken in de horeca, één gaat buitenland-ervaring opdoen en de oudste werkt voor de Luchtmacht.
In mijn vrije tijd rij ik graag op de motor, maak ik wandelingen en ben fervent bezoeker van musea.

Politiek

Ik ben van mening dat een gemeente in het belang dient te zijn van inwoners. Dat hoort dan ook transparant en integer. Als gekozen volksvertegenwoordiger dien ik niet het partijbelang maar jouw belang. En of dat dan groepen met mensen zijn of de individuele mens, dat maakt mij niet uit. Ik wil dat iedereen in onze gemeente goed en rechtvaardig wordt behandeld.

Ik zet mij voor 300% in om het college te controleren op hun taak en ik schroom niet om dit op eenvoudig taalgebruik duidelijk te maken. En zolang er nog pijnlijke dossiers liggen die naar mijn mening niet goed worden behandeld door het college zal ik dat ook blijven doen.
Jullie weten inmiddels ook wel dat ik hou van een bak met humor. En ongeacht de beeldvorming zal ik altijd gewoon mijzelf blijven. Het doet niets af aan het werk wat ik doe als raadslid ook al zullen anderen misschien wel anders suggereren.

Aletta fractie veur elkaar steenwijkerland

Karl

Aletta fractie veur elkaar steenwijkerland

Achtergrond

Binnenkort lees je hier alles over Karl!

Politiek

Binnnenkort lees je hier alles over de drijfveren van Karl

Aletta fractie veur elkaar steenwijkerland